Wednesday, 30 March 2011

ini ribbon yang group kita orang wat., pggil ribbon ni., MIss riBBon., :').

rm3.50 satu., projek yang kiteorang hasilkan.
alhamdullilah., hasilnya lumayan jugak!., heheh

Tuesday, 29 March 2011

ni time raya 1st ngan spupu ak *nur syazana* yang dia bru pertama kali blik dari mesir.,
eh dia kawan ngan ak nih, ada sebab ke?
semalam., dia suh ak tolong wat keje dia.,
a'aaa., dia memang baik tp., ak rasa dimanfaatkan oleh dia., 
dia penah ckp yang dia xsuke pd som1 lam kelas ak., tp....
ak tgk hepy laa plak bila sidia dtg umah kiteorg .*pompuan r.,
mencari kawan sejati susah., x sesenang petikan jari.,:)


sahabat.,
erm..., susah nk cari., meskipom kite daa ramai kawan., tp
seorang sahabat tu susah nk cari.,
kb., gambang., n sekarng kt poli.,
hanya sorang jer shabat yang sy daa temui.,
dia bukan sekadar shabat, malah rakan., teman n my sibling., :)
ni time kiteorg nk capture pic utk sem 1.
:)

picture kenangan kiteorang untuk sem 1., :)
 time ni., ramai lg yang sy lom knl., :)

Assalaimualaikum
*khas untuk ‘kamu’*

By: <3.lets me cry!

Time tu, form 4 baru.
Aduss!^^, muda lgi time tu.,
itulah kali pertama kita ditempatkan di satu kelas!
Awak duduk belakang sekali., sy pulak duduk paling depan.,
Ahh, time tu tentu awak xknl ag sy kan?
Sy tao, sebab kita xpenah pom tego sapa.,^^”
Tp., awak tao x., kali pertama sy tgk awak., sy tao awak bdk baik!
Cegu maths penah mntk awak kuar tok jwb soklan* still ingt! Hehehe
Time tu, sy dpt tgk awak dgn lbih dekat!,
Kwn2x sy sume tao sy suke tgk cara awak., *kalut kot! Hihih
Sy terpegun dgn cara awak!, awak pandai hormat kaum hawa.,*J
Awak mesra ngan kawan2x awak.,*puji lebih2 laaaa plak! Lalala~
Susah nk tego awak, coz awak salu ngan mmber!
Aduss, sygnyaaaa, sy xigt lgsung bila kita start ley jd kwn.,:’(
Kita daa start jdik kwn, bila masing2 daa msuk fom5.,

Awak still duk blakang,. Sy plak xpenah beranjak tok berubah!
Depan2x!!!., *ley duk dekat ngan cegu! Hihhhi
Awak jdi pustakawan?., sukenyer..:)))))))
Sbb time tu kita ditempatkan satu kumpulan lam jadual yang teacher wat,kan?:)
Suka yang teramat sgtttt time tu, tp.. kejap je pom.,:’(
Kita kwan pom camtu jer., tp sy tetap suke tgk cara awak!
Masa tu, time cegu azizah., *sains time!:)
Awak duk gelak2x ngan mmbr awak,. Cegu tnya “nape ni?”*nada marah!
Sy pom ckp ngan cegu yg awak duk sakat sy(belut).,*ntahhh napenyer..:’(..
Awak n mmber awak kene p bilik disiplin.,*serve u right! Hahaah~
Sumpah, time tu.., walau sy mrh, tp sy tetap suka ngan cara awak., still senyum! :O
Sy tao, awak ‘juz kidding’.,
Masa yang berlalu ngan pantas sgt!:’(
Sy tkut, tp sy perlu tao, hidup kita mmg camni., ada perpisahan disetiap pertemuan.,
Daa dekat SPM., em., awak sms sy, mntk maaf., *suke
Time tu kita tetiba jdik rapat., ntah…
Awak duk kt depan sy time exam, *1st time ley tgk awak lama2x! heheh
Exam bm selesai!, sy blik n tgk ada sms!
Owh, dri awak, tnya ‘cmne ley jwb x?’
Sy hepy sgtttt!!!
Kita exam lam bnjir., tp xpe., dugaan yang biase jer..
Masa exam geog!,awak batuk2x., sy risau..:’(
Awak dpt jwb ke x., *tkut awak demam*
Sy pom angkt tangn n kasitao pengawas, suh ttup kipas kt tmpat awak duduk.,
Ntah., awak perasan ke x., tp ., xpe.., sy J bile awak daa x batuk2x!
Sy sms awak mlm tu, tnya awak, demam ke?
Awak ckp mmg daa biase cmni., lu hujan jer, cmfirm batuk2x.,
Owh! Lega.~
Exam kita makin lama, makin daa nk berakhir., mknanya.. time tok sy tgk awak makin singkt!
Sy tkut., tp xpe..,
Exam pom tamat!
Tp kita still sms!.,
Result semakin hampir., ows, mknanya kita still ley jumpa.,
Tp… jumpe pom xderk gunenya., sbb., awak ngan mmber awak.,
Hri yg dinnti2kan pom tiba jua., sy sonok tgk awk!
Awak pakai bju itam n sluar coklat., wow!*biase jer pom*
Lps awak mbik rizap, awk trus blik.,
Tp., awak ada kol sy., tnya sy punya rizap., Alhamdullilah..~
Awak jnji lu sy dpt oke dri awak , awk nk blnja sy!
Yer., tp sy xpggng jnji tu., sbb lom tntu kita dpt jmpe..~
Sy dpt pggilan PLKN kt kem gmbang!
Time tu kita still sms, awak tnya sy oke ke.?
Sy skit time tu., ntah.. sy xpsti., sy sakit ape..
Tp time tu amat menyakitkan., satu sms pom awak xkirimkan.,:’(
sy p plkn pom smggu jer., dpt pengecualian., *sakit yg terok!*
sy blik, sy try sms awak., time tu bru sy tao nape awak xsms sy..:’(
awak ckp sy makin sombong!,.
sy ego!, pentingkan diri sdiri!
Sy keliru., xtao, pe slah sy.*time tu still skit*
Sy nangis………
Sy nk kita stillll kawan, sy mntak mmaf ngan awak., awak ckp oke jer.,
Sy ley time, sbb sy xtao pe slah sy.,:O
Sy nk p smbung blaja kt terangganu.,
Awak sms sy, ckp nk kuar esop ptg!, nk tunaikan jnji .,
Awak still igt.,
Time tu, hnya ALLAH jer yang tao, betapa hepy nya sy!:)))
Tp…….. sy tkut nk jmpe ngan awak.,
Sbb kita daa lama xjmpe.,
K’esokkanya., awak dtg ambik sy kt umah, kita kuar p kbmall.
Awak nk blnja sy mkn, tp sy xnk.,.
Awak pom belikan sy satu keychain,*still simpan*
Cantik, awak pilih sndiri,., kt keychain tu, ade kartun kecil, n diukirkan “LOVE”.
Sy suke., sy sgkutkan keychain tu kt hndphone,
Syg sgtt2x!
Tp bnde tu lama2x, makin berkarat., sy sdih, tkut nk gune.,
Sy simpan lam beg duit sy, *elakkan berkarat*lalala~
Masih ada smpai skrang., bile tgk jer, cmfirm igt blik kt awak,
Xpe.., tu jer kenangan ngan awak.,J
Sy blik dri Terengganu, *xselesa nk study!!!!
Sy col awak, ngadu msalah sy kt sana., awak kasi advise., oke.,*semangat*
Tp, sy xthan duk kt c2., *sombong*
Sy blik, n dpt tawaran p blaja kt poli kb!
Ows, dekat., Alhamdulilah.~
Awak ckp, blaja kt mane2 pom oke jer., asal kita study!
Awak dpt tawaran p blaja kt uitm sri iskandar, *cos Estate Management..~
Sy tumpang hepy!, tp kt sana  awak pasti AKAN berubah.,



Sy tkut kita daa xkan jdik kwan.,:’(
x., awak still sms sy, time tu masing2x still sem 1., awak ckp awak oke kt sna.,
sy hepy bila dgr awak ketawa,. Tgk fb awak, ngan kgkwan bru.,
awak senyum jer., tp bila tgk komen2x awak ngan kakak awak kt fb, awak ckp awak stress!
Sy sdih., :’(
Tp awak xkasitao pom kt sy., em., sy tao sape sy, kan?
Kita juz kawan.~
Keychain tu sy still simpan.,J
Tp.. awak makin lama makin berubah, sama ngn keychain tu~.,
Sy risau, awak duk jauh ngan pamily.,
Awak…. Sy hrp sgt awak akan jdik cam dulu.,
Awak,. Sy sebenarnya suka sgttt ngan awak,:’(
Tp, sy nk awak yang mcm dulu., awk senyum.. awak ketawa.,
Kita masing2 daa dewasa., lain pemikiran ngan zaman persekolahan., lain sgt2x!
Saya rsa awak tao,kan? Yang sy suke sgt ngan awak.,:’(
Kita still sms, tp x macam dulu..
Kadang2x jerk., tp sy xmgharapkan kita salu sms,.:’(
Tp sy mgharapakn awak xakan berubah, awkk akan still jdik cm dulu, jnji?
Erggghhhh!!., sy xley ubah awak., awak adalah awak,.:’(
Dalam persahabatan kita, sy bnyk korbankan airmata sy sbb awak.,.
Sy tao xder gunenya., tp sy xtao, sbb perasaan syg sy tok awak, xakan pernah b’ubah cm keychain tu..
Keychain tu, sy akan simpan,. N pershabatan kita pom, sy akan simpan ia sbgai kenangan terrindah~. ^^,

Monday, 28 March 2011

malam yang agak kalut, bila kerja2x yang patutnya smggu daa settle, tp., terpaksa wat kerja last minit., hihih :')., kerja nih, kerja kumpulan., time nih sonok., sbb kerjasama ttba jer., hoho., *agak pelik r., :')
kenangan time sem2., masa ni., hari mesra jP., jabatan kitaorang kene wat garage sales!., best giler., walaupom penat tp., pengalaman untung rugi., tu wat kitaorang tahu nk jdik usahawan bkn senang., :) 
my lover ever! .T_T
kami ketika kecik2x., kakak n angah.., :)